Jednodenní kurz pro začátečníky i pokročilé.
Chtěli byste vyrábět zmrzlinu ze základních surovin?
Přihlaste se na náš individuální kurz, který pořádáme v našem školicím centru v Brně. Kurzem vás provedou naši technologové Jakub Derner nebo Petra Velová.
Obsah kurzu individuálně přizpůsobíme Vašim znalostem i potřebám - je tedy vhodný pro začátečníky, ale i pokročilé účastníky.
A co se vše naučíte?
- získáte informace o surovinách a kde je sehnat
- ukážeme vám, s jakou technologií budete pracovat
- naučíte se počítat vlastní receptury
- vyrobíte si točenou zmrzlinu z hotových směsí, polotovarů i ze základních surovin
- a zkusíte si různé varianty zdobení
Pokud máte něco speciálního, co byste si chtěli vyzkoušet, určitě nám dejte vědět a domluvíme se :)
Kdo vás bude školit?
Jakub Derner
Jakub se ve firmě CESK zaměřuje na výrobky z čokolády, zmrzlinu a na klasickou i moderní cukrařinu. Zůčastnil se několika soutěží. Moravský pohár 2012 (2. místo) a soutěže o nejatraktivnější cukrářský výrobek roku 2013 (2.místo). Absolvoval několik školení od Italských mistrů GELATO Professional School firmy FRIGOMAT, včetně školení na cukrařinu. Ve svém portfóliu má i účast na světovém rekordu v podobě největší točené zmrzliny na světě.
V případě zájmu o bližších informacích o technologii, bude vám k dispozici náš obchodní zástupce.
Po ukončení kurzu obdržíte certifikát a slevový voucher k nákupu zmrzlinového stroje Frigomat.
Cena zahrnuje
- Certifikát o absolvování kurzu
- Zapůjčení zástěry
- Káva, slazené a neslazené nápoje
- Oběd, svačina
Podrobnosti o kurzu
Místo konání: CESK, a.s., Jarní 44i, 614 00, Brno – Maloměřice
Termín: po dohodě od 9:00 do cca 17:00
Školitel: Jakub Derner
Cena: 13.000,- pro jednu osobu, za další se připlácí 3.000,-
Podívejte se na mapu ZDE.
Objednávka a storno
Po odeslání přihlašovacího formuláře se vám ozveme co nejdříve. A jakmile si potvrdíme termín, vystavíme fakturu, kterou vám pošleme na e-mail. Prosíme o její uhrazení nejpozději 5 dnů před zahájením kurzu.
Stornování účasti na kurzu je možné pouze emailem na pazourkova@cesk.cz.
Během celého kurzu se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na kurz automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.
Těšíme se na Vás
Pro více informací nás kontaktujte na pazourkova@cesk.cz